Benvinguda a tothom i convidada a la participació.

Homes per la Igualtat vol ser una referència i un punt de trobada per aquelles persones que cerquen créixer en el camí de la igualtat. I ho vol ser de manera especial per els homes que cercam els camins per a construir nous models de convivència igualitària. En la recerca de noves maneres de viure i entendre la masculinitat.
Homes per la Igualtat, pretén ser punt de trobada, espai de reflexió, d'aprenentatge, de diàleg. També de crítica i denúncia de tota mena de discriminació envers la dona: del menyspreu i de maltracte i violència.
Ens fa lliures i enriqueix com a homes tot camí de diàleg i de corresponsabilitat que afavoreixi el canvi igualitari.

Ens podeu trobar des del Blog, i també podeu contactar amb l'associació mitjançant el correu electrònic:

dilluns, 24 d’octubre del 2011

RODA D'HOMES A PALMA



Moltes de gràcies a tothom, als que ens ajudareu i totes les persones que fereu de la vostra presència un acte ferm de compromís envers la Igualtat, en contra de la violència masclista. Seguirem des de la nostra humil lluita, cercant de fer germinar la llavor que cal que es desenvolupi, com a homes, des de perspectives de noves masculinitats. Cercarem el poder estar cada cop més propers a l'eradicació de tot tipus de manifestació masclista. Segurs que amb el que han aportat amb la lluita feminista tantes dones, i que ens està donant llum en el camí. També amb l'energía qi exemple d'arreu de molts d'indrets, amb el sorgiment de grups d'homes igualitaris. Per tal d'anar conformant una societat més justa, igualitària. Cercarem el poder deixar els anacronismes, del masclisme, en totes les seves manifestacions i expressions. En el dia a dia, en un procés continu dels nostres comportaments, en una acceptació del rol que ens pertoca viure.  En total corresponsabilitat amb les dones. Fent-nos forts en la Igualtat, entre totes i tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada