Benvinguda a tothom i convidada a la participació.

Homes per la Igualtat vol ser una referència i un punt de trobada per aquelles persones que cerquen créixer en el camí de la igualtat. I ho vol ser de manera especial per els homes que cercam els camins per a construir nous models de convivència igualitària. En la recerca de noves maneres de viure i entendre la masculinitat.
Homes per la Igualtat, pretén ser punt de trobada, espai de reflexió, d'aprenentatge, de diàleg. També de crítica i denúncia de tota mena de discriminació envers la dona: del menyspreu i de maltracte i violència.
Ens fa lliures i enriqueix com a homes tot camí de diàleg i de corresponsabilitat que afavoreixi el canvi igualitari.

Ens podeu trobar des del Blog, i també podeu contactar amb l'associació mitjançant el correu electrònic:

dimecres, 26 d’octubre del 2011

CONCENTRACIÓ A PALMA EN REBUIG PER LA MORT DE NÚRIA OROL


A la plaça de les Tortugues - Paseig del Born / Pça Joan Carles I. Dijous 27 a les 20.00 h.

Una vegada més, HOMES PER LA IGUALTAT,  ens unirem les entitats: Lobby de Dones, Creients i Feministes, Ami, a més de les persones que vulguin fermament expressar el rebuig a la violència masclista: La violència que mata sense parar. 
Volem ser conscients que hem de fer camí per un nou model de relacions igualitàries en tots els àmbits de la nostre convivència. Volem estar al costat de la família de la víctima. Volem fer valer la força de la nostra presència, com a expressió d'una voluntat decidida de canvi, com a homes, en una clara recerca de noves formes d'estimar i ser estimats. De deixar d'estimar i acceptar el que ens deixin d'estimar. Sense que aquests fets ens portin a la violència.

No podem callar, el silenci ens aboca a la complicitat.

L'únic silenci que podem fer s'encamina a un procés introspectiu, d'expressió de dol i serenitat.
El silenci, que ens ajudi a fer fort el compromís de respecte, de corresponssabilitat, del camí vers la Igualtat.


El Cecili Buele Ramis also shared a enllaç.
socrodamon.blogspot.com
L'assassinat al port d'Andratx de l'al·lota de 24 anys, Núria Orol Sarabia, dimarts passat, fa veure la necessitat que també els homes s'impliquin en la lluita contra la violència de gènere i en la defensa de la dignitat de les dones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada