Benvinguda a tothom i convidada a la participació.

Homes per la Igualtat vol ser una referència i un punt de trobada per aquelles persones que cerquen créixer en el camí de la igualtat. I ho vol ser de manera especial per els homes que cercam els camins per a construir nous models de convivència igualitària. En la recerca de noves maneres de viure i entendre la masculinitat.
Homes per la Igualtat, pretén ser punt de trobada, espai de reflexió, d'aprenentatge, de diàleg. També de crítica i denúncia de tota mena de discriminació envers la dona: del menyspreu i de maltracte i violència.
Ens fa lliures i enriqueix com a homes tot camí de diàleg i de corresponsabilitat que afavoreixi el canvi igualitari.

Ens podeu trobar des del Blog, i també podeu contactar amb l'associació mitjançant el correu electrònic:

dissabte, 29 d’octubre del 2011

Concentració a Palma per la mort de Núria Orol


La lectura fou a càrrec de Guillem Fullana, president de l’Associació “Mallorca accessible per a tothom” i na Xisca Mas, presidenta del Lobby de Dones.
El Lobby de Dones sempre comparteix la lectura dels texts reivindicatius durant aquestes manifestacions de dol amb qualcun home reconegut socialment provinent d’altres àmbits de la cultura o l’activisme social. 
Han participat en altres ocasions el cantant d’Antònia Font Pau Debon, Xesc Moll, Miquel Àngel LladóPere Ollers, l’escultor Pere Pavia....En aquesta ocasió en Guillem Fullana ens acompanyarà. A més en Guillem és membre del grup d’Homes per a la Igualtat que també convoquen aquest acte junt als grups de dones Creients i Feministes i el Lobby de Dones

Lobby de Dones de Mallorca
27 octubre 2011

També a Andratx es va fer una concentració de solidaritat amb la família.
Concentracions de rebuig a la violència, d'expressió de ràbia envers totes les situacions violentes, generades per actituts masclistes que no troben un altre camí que la força, enlloc de cercar altres vies de trobada i comunicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada