Benvinguda a tothom i convidada a la participació.

Homes per la Igualtat vol ser una referència i un punt de trobada per aquelles persones que cerquen créixer en el camí de la igualtat. I ho vol ser de manera especial per els homes que cercam els camins per a construir nous models de convivència igualitària. En la recerca de noves maneres de viure i entendre la masculinitat.
Homes per la Igualtat, pretén ser punt de trobada, espai de reflexió, d'aprenentatge, de diàleg. També de crítica i denúncia de tota mena de discriminació envers la dona: del menyspreu i de maltracte i violència.
Ens fa lliures i enriqueix com a homes tot camí de diàleg i de corresponsabilitat que afavoreixi el canvi igualitari.

Ens podeu trobar des del Blog, i també podeu contactar amb l'associació mitjançant el correu electrònic:

dilluns, 13 de juny de 2011

TERTÙLIA - CAFÉ: Dijous dia 16 a les 19.00 h. al local de Flassaders.

TEMA  de tertúlia: ELS PARTITS POLÍTICS PARLEN D'IGUALTAT.
 Després de la convidada que es fa fer per part de l'associació HOMES PER LA IGUALTAT, a tots els grups polítics, en els dies de la campanya per les eleccions autonòmiques i locals, ara quan ja ha arribat el moment de començar el camí a els institucions: Municipals, Insulars i Autonòmiques, es un bon moment per fer una tertúlia amb el tema de la Igualtat com a principal argument.
Hi convidam a tothom,convidam a aquelles persones que poden aportar reflexió, que es senten motivats a cercar solucions, als que tenen opinions contrastades i a totes les persones indignades amb les postures que van fent el camí invers al que una societat avançada i igualitària, ha de tenir com a fita indiscutible: La Igualtat entre homes i dones.

Cap comentari:

Publica un comentari