Benvinguda a tothom i convidada a la participació.

Homes per la Igualtat vol ser una referència i un punt de trobada per aquelles persones que cerquen créixer en el camí de la igualtat. I ho vol ser de manera especial per els homes que cercam els camins per a construir nous models de convivència igualitària. En la recerca de noves maneres de viure i entendre la masculinitat.
Homes per la Igualtat, pretén ser punt de trobada, espai de reflexió, d'aprenentatge, de diàleg. També de crítica i denúncia de tota mena de discriminació envers la dona: del menyspreu i de maltracte i violència.
Ens fa lliures i enriqueix com a homes tot camí de diàleg i de corresponsabilitat que afavoreixi el canvi igualitari.

Ens podeu trobar des del Blog, i també podeu contactar amb l'associació mitjançant el correu electrònic:

dimarts, 8 de març de 2011

Volem deixar constància del nostre suport


Els HOMES PER LA IGUALTAT, ens reafirmam en el nostre convenciment i solidaritat envers la totalitat de les dones, i singularment en el Dia de la Dona Treballadora, des del posicionament més SÒLID en la recerca de la IGUALTAT.
  • Igualtat en tots els àmbits de la vida quotidiana.
  • Igualtat en l'accés al treball remunerat.
  • Igualtat en tot tipus d'oportunitats de presència i posicionament professional, representatiu, en qualsevol dels àmbits dels entorns socioeconòmics, de l'empresa de l'Administració, de la gestió política, etc.
  • Igualtat i absoluta corresponsabilitat dins l'àmbit de la vida domèstica. 
  • Igualtat en el desenvolupament de les càrregues quotidianes i singularment pel que fa a l'educació i cura dels fills/filles.
  • Igualtat en la responsabilitat que afecta a una gran majoria de dones en el quefer lligat a l'atenció i cura de les persones majors i en situació de dependència.

Dia de la Dona Treballadora
El 8 de març és el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Es va triar aquesta data per la celebració per commemorar la mort, al 1911, de 140 treballadores que feien vaga en una indústria tèxtil a Nova York, quan el patró va calar foc a la fàbrica. És un diada tradicionalment aprofitada per reivindicar el feminisme (extret de Dia de la Dona Treballadora)


Cap comentari:

Publica un comentari