Benvinguda a tothom i convidada a la participació.

Homes per la Igualtat vol ser una referència i un punt de trobada per aquelles persones que cerquen créixer en el camí de la igualtat. I ho vol ser de manera especial per els homes que cercam els camins per a construir nous models de convivència igualitària. En la recerca de noves maneres de viure i entendre la masculinitat.
Homes per la Igualtat, pretén ser punt de trobada, espai de reflexió, d'aprenentatge, de diàleg. També de crítica i denúncia de tota mena de discriminació envers la dona: del menyspreu i de maltracte i violència.
Ens fa lliures i enriqueix com a homes tot camí de diàleg i de corresponsabilitat que afavoreixi el canvi igualitari.

Ens podeu trobar des del Blog, i també podeu contactar amb l'associació mitjançant el correu electrònic:

divendres, 13 d’abril de 2012

"MIL MANERES DE SER HOME: ADAPTA'T ALS NOUS TEMPS"

"MIL MANERES DE SER HOME:
 ADAPTA'T ALS NOUS TEMPS"
Benvolguts,
 
Per si és del vostre interès, us inform que la Fundació IReS (Institut de Reinserció Social) ha organitzat uns tallers al voltant de les noves masculinitats titulats "MIL MANERES DE SER HOME: ADAPTA'T ALS NOUS TEMPS", que es duran a terme al Centre de Flassaders de Palma cada dilluns entre el 23 d'abril i el 25 de juny (10 sessions) de 18.30 a 20 h.
 
Pensam que es tracta d'una magnífica iniciativa per aprofundir en la igualtat des de la perspectiva masculina, per la qual cosa us anim a apuntar-vos-hi i a participar activament en la mesura que us sigui possible. La inscripció és totalment gratuïta, únicament cal emplenar el full d'inscripció adjunt i telefonar al Centre Flassaders per comunicar-la, de moment encara hi ha bastants places. 
 
Us adjunt el programa del curs i la fitxa d'inscripció. També podeu trobar aquesta informació a la web de Flassaders: www.flassaders.org
 
Us agrairé així mateix que difongueu aquesta informació entre les vostres amistats i coneguts, especialment masculines.
 
Ben cordialment,
 
 
Miquel Àngel Lladó Ribas
President d'Homes per la Igualtat
PROJECTE IGUALATS: CAP A NOVES MASCULINITATS.


La Fundació IReS mitjançant una subvenció de l’Obra Social de La Caixa, posa en funcionament un Programa Socioeducatiu amb l’objectiu de promoure la igualtat entre homes i dones, fomentant valors, actituds, comportaments i relacions de respecte i de cura en la població masculina.

A qui va dirigit?: Homes joves i adults, amb inquietuds envers la igualtat de gènere.

A través d’aquest programa es pretén qüestionar el model de masculinitat tradicional i ajudar a construir i difondre models que possibilitin l’equitat entre homes i dones. Per això es realitzaran tallers per a homes joves i adults.   

FORMAT
POBLACIÓ
Nº SESSIONS
FREQÜENCIA
DURADA
SESSIONS
PERSONES PER GRUP
HORARI
Taller
Homes i joves
10
1 setmanal
1’30”
10-12
Horabaixa

Contacte directament amb:

Fundació IReS, C/ Sant Miquel nº 39, 2º D – Palma
Telèfon: 971 722 856   Mòbil: 608 275 395 Fax: 971 720 279
E-mail: igualats@fundacioires.org
Persones de contacte: Mónica Álvarez i Alfonso Reina.


 

Fitxa Inscripció

Nom:……………………………………………………………………………………..................
Com ens coneix:.................................................................................................................
Telèfon de contacte……………………………... E-mail……………………………………...Cap comentari:

Publica un comentari