Benvinguda a tothom i convidada a la participació.

Homes per la Igualtat vol ser una referència i un punt de trobada per aquelles persones que cerquen créixer en el camí de la igualtat. I ho vol ser de manera especial per els homes que cercam els camins per a construir nous models de convivència igualitària. En la recerca de noves maneres de viure i entendre la masculinitat.
Homes per la Igualtat, pretén ser punt de trobada, espai de reflexió, d'aprenentatge, de diàleg. També de crítica i denúncia de tota mena de discriminació envers la dona: del menyspreu i de maltracte i violència.
Ens fa lliures i enriqueix com a homes tot camí de diàleg i de corresponsabilitat que afavoreixi el canvi igualitari.

Ens podeu trobar des del Blog, i també podeu contactar amb l'associació mitjançant el correu electrònic:

dimarts, 21 de febrer del 2012

HOMES PER LA IGUALTAT, vos convida a la presentació del llibre:




L’associació HOMES PER LA IGUALTAT, us convida a la presentació del llibre: “CHICOS Y CHICAS EN RELACIÓN. Materiales de coeducación y masculinidades para la Educación Secundaria” (Icaria, Edit.- 2011), de Juanjo Compairé, Paco Abril i Miguel Salcedo.
Aquesta publicació posa a disposició del professorat eines que donen suport a la tasca docent a les aules des d’una perspectiva que permet treballar la coeducació o educació en igualtattot en el context d’una societat en transformació permanent. El debat sobre els models d’home i dona està molt present avui dia a les aules, i es manifesta de manera molt especial durant l’adolescència.
Els continguts del llibre, organitzats en mòduls, aporten diversos apartats pràctics que possibiliten una utilització dinàmica i proactiva de les seves propostes pedagògiques.
La presentacióa càrrec dels autors esmentats, pretén motivar un diàleg obert entre la comunitat educativa i altres agents socials interessats, sempre tenint present elsprocessos lligats a la recerca de nous valors igualitaris.
Us hi esperam, a la vegada que us demanam que col·laboreu en la difusió d’aquesta iniciativa.
Ho organitza: Homes per la Igualtat


Dia 7 de març a les 19.00 h
Club Diario de Mallorca
Carrer Puerto Rico, 15 Poligon de Llevant -Palma
Nota: Està previst poder disposar d'exemplars del llibre a càrrec d'una llibreria de Palma, al llarg de l'acte.


Revista Hombres igualitariosTambé podeu ampliar informació a la publicació anterior, en aquesta mateixa pàgina, i a la revista digital de l'associació AHIGE, que a la seva darrera edició ha dedicat un apartat al nostre Blog i fa referència a l'acte del proper dia 7 de març. Veure:http://www.hombresigualitarios.ahige.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada