Benvinguda a tothom i convidada a la participació.

Homes per la Igualtat vol ser una referència i un punt de trobada per aquelles persones que cerquen créixer en el camí de la igualtat. I ho vol ser de manera especial per els homes que cercam els camins per a construir nous models de convivència igualitària. En la recerca de noves maneres de viure i entendre la masculinitat.
Homes per la Igualtat, pretén ser punt de trobada, espai de reflexió, d'aprenentatge, de diàleg. També de crítica i denúncia de tota mena de discriminació envers la dona: del menyspreu i de maltracte i violència.
Ens fa lliures i enriqueix com a homes tot camí de diàleg i de corresponsabilitat que afavoreixi el canvi igualitari.

Ens podeu trobar des del Blog, i també podeu contactar amb l'associació mitjançant el correu electrònic:

dijous, 24 de novembre del 2011

L'ESCOLA EL LICEU A MARRATXÍ - MALLORCA. Compromís i formació contra la violència de gènere


Dia internacional contra la violència de gènere.

ESO | 24/11/2011
Dia 25 de Novembre és el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. Des de l’inici d’any, 2 dones han mort a la nostra comunitat autònoma i 61 a tot l’estat espanyol a mans de les seves parelles o exparelles. Això vol dir que hi ha més d’una mort cada setmana i la dada demostra que encara queda molta feina a fer. D’una banda, es posen en marxa noves mesures per evitar que els maltractadors s’apropin a les víctimes potencials, i també s’incideix en l’especialització dels jutges. Però on no es pot abaixar la guàrdia és en la sensibilització de la societat.
Per això, per sensibilitzar els nostres alumnes contra aquesta xacra, aquest divendres dia 25 hem preparat per als alumnes d’ESO unes activitats enfocades a detectar aquesta tara moral amb l’objectiu de prevenir-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada