Benvinguda a tothom i convidada a la participació.

Homes per la Igualtat vol ser una referència i un punt de trobada per aquelles persones que cerquen créixer en el camí de la igualtat. I ho vol ser de manera especial per els homes que cercam els camins per a construir nous models de convivència igualitària. En la recerca de noves maneres de viure i entendre la masculinitat.
Homes per la Igualtat, pretén ser punt de trobada, espai de reflexió, d'aprenentatge, de diàleg. També de crítica i denúncia de tota mena de discriminació envers la dona: del menyspreu i de maltracte i violència.
Ens fa lliures i enriqueix com a homes tot camí de diàleg i de corresponsabilitat que afavoreixi el canvi igualitari.

Ens podeu trobar des del Blog, i també podeu contactar amb l'associació mitjançant el correu electrònic:

dijous, 20 d’octubre del 2011

INFORMACIÓ SOBRE LA RODA D'HOMES A PALMA I ALTRES INDRETS DE L'ESTAT.


ELS HOMES TORNEN A SORTIR AL CARRER CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Com ja férem l’any passat per aquesta data, el proper divendres 21 d’octubre els homes tornarem a sortir al carrer per tal de mostrar el nostre rebuig més contundent a la violència de gènere. De forma simultània i sota el lema “El silenci ens fa còmplices. Visquem sense violència”, tindran lloc “Rodes d’homes contra la violència masclista” a diverses ciutats i poblacions de l’Estat Espanyol. La convocatòria, un cop més, ha estat coordinada per la Asociación de Hombres por la Igualdad de Género (AHIGE). A Palma serà el grup “Homes per la Igualtat” qui convocarà la Roda, tot i que resta oberta a tothom que hi vulgui participar.

ENS CONCENTRAREM A LA PLAÇA DE L’OLIVAR  A PARTIR DE LES 19.30 H.

La data coincideix amb l’aniversari de la primera manifestació d’homes contra la violència sexista a Espanya i vol esdevenir una jornada en què els grups i associacions d’homes per la igualtat, així com les persones que a títol individual se sentin identificades amb aquest objectiu, surtin al carrer per fer visible davant la societat el seu posicionament i el seu compromís.

L’acte, molt senzill, consistirà en una concentració en la qual, en primer lloc, s’encendran unes petites espelmes que es col·locaran al voltant d’un gran llaçada blanca; a continuació es guardarà un minut de silenci per les dones víctimes de violència masclista al llarg d’aquest any i, finalment, es llegirà un manifest sota el lema “El silenci ens fa còmplices. Visquem sense violència”.


CONVOCATORIA DE PREMSA I MITJANS DE COMUNICACIÓ
Data: 21 d’octubre de 2011
Lloc: Plaça de l’Olivar (Palma)
Hora: 19.30

Per poder conèixer l'abast de les RODES D'HOMES que s'estan preparant a altres indrets de l'estat, podeu trobar informació detallada a la pàgina:
http://www.vivamossinviolencia.ahige.org/
 
HOMES per la IGUALTAT (Mallorca)  
Contacte:  // Guillem Fullana              696 230 905       // Pere Fullana             609909747    
Local social: Centre Flassaders

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada