Benvinguda a tothom i convidada a la participació.

Homes per la Igualtat vol ser una referència i un punt de trobada per aquelles persones que cerquen créixer en el camí de la igualtat. I ho vol ser de manera especial per els homes que cercam els camins per a construir nous models de convivència igualitària. En la recerca de noves maneres de viure i entendre la masculinitat.
Homes per la Igualtat, pretén ser punt de trobada, espai de reflexió, d'aprenentatge, de diàleg. També de crítica i denúncia de tota mena de discriminació envers la dona: del menyspreu i de maltracte i violència.
Ens fa lliures i enriqueix com a homes tot camí de diàleg i de corresponsabilitat que afavoreixi el canvi igualitari.

Ens podeu trobar des del Blog, i també podeu contactar amb l'associació mitjançant el correu electrònic:

dilluns, 26 de setembre del 2011

VISQUEM SENSE VIOLÈNCIA - RODA D'HOMES A PALMA

L'associació HOMES PER LA IGUALTAT, fent costat a la convocatòria de AHIGE així com altres entitats de tot el territori de l'Estat espanyol, organtiza pel proper dia 21 d'octubre una: RODA D'HOMES contra la violència.


Homes per la Igualtat, per segon any planifica aquesta iniciativa, conscients de la necessitat de donar visibilitat al reclam indipensable a favor de la eliminació de la violència contra les dones, en solidaritat al que segueix essent una vertadera lacra social.
 La Roda d'Homes que es durà a terme el mateix dia al llarg de tot el territori de l'Estat, cerca fer palesa la necessitat del compromís actiu dels homes. 


En les properes dates seguirem informant des del Blog i també cercant altres mitjans de difusió, sobre els detalls de la Roda d'Homes a Palma, amb la qual cosa convidam des d'ara a apropar-vos dia 21 d'octubre a les 19.30 h. a la Plaça Espanya i, solidàriament, silenciosament, en la recerca de compromís a favor de la igualtat i de VIURE SENSE VIOLÈNCIA, vos pugueu sumar a la iniciativa.

1 comentari: