Benvinguda a tothom i convidada a la participació.

Homes per la Igualtat vol ser una referència i un punt de trobada per aquelles persones que cerquen créixer en el camí de la igualtat. I ho vol ser de manera especial per els homes que cercam els camins per a construir nous models de convivència igualitària. En la recerca de noves maneres de viure i entendre la masculinitat.
Homes per la Igualtat, pretén ser punt de trobada, espai de reflexió, d'aprenentatge, de diàleg. També de crítica i denúncia de tota mena de discriminació envers la dona: del menyspreu i de maltracte i violència.
Ens fa lliures i enriqueix com a homes tot camí de diàleg i de corresponsabilitat que afavoreixi el canvi igualitari.

Ens podeu trobar des del Blog, i també podeu contactar amb l'associació mitjançant el correu electrònic:

dilluns, 2 de maig del 2011

Homes per la Igualtat vol conèixer l’opinió de les formacions polítiques

 Aquestes són les preguntes que Homes per la Igualtat ha adreçat a les formacions polítiques que es presenten a les properes eleccions del 22 de maig 2011.
Ens interessa conèixer la seva opinió i al correu electrònic de l'associació, s'han començat a rebre respostes.
 
  1. Quin lloc ocupen al vostre programa electoral les propostes en matèria d’igualtat entre homes i dones i a favor de l’eradicació de la violència de gènere?


  1. Considerau que aquestes qüestions preocupen la ciutadania? En cas afirmatiu, podríeu explicar-nos breument les vostres propostes amb relació a aquests temes?


  1. Què en pensau, de la recent desestimació de la Llei d’igualtat en el darrer ple del Parlament d’aquesta legislatura? Si la vostra formació obté representació parlamentària i tal com han demanat nombroses institucions i associacions ciutadanes, assumirá el compromís d’aprovar-la en la propera legislatura?
 

  1. Lluny de disminuir, la violència de gènere creix dia a dia i s’escampa a totes les capes de la societat. Què en pensa el vostre partit, d’aquest fet? Des d’una òptica local i autonòmica, quines mesures concretes proposaríeu per tractar de frenar el seu avanç?
 

  1. Creis que existeix una relació directa entre la millora de les condicions socials i laborals de les dones i el benestar de la ciutadania? En cas afirmatiu, com es reflecteix això al vostre programa electoral? 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada