Benvinguda a tothom i convidada a la participació.

Homes per la Igualtat vol ser una referència i un punt de trobada per aquelles persones que cerquen créixer en el camí de la igualtat. I ho vol ser de manera especial per els homes que cercam els camins per a construir nous models de convivència igualitària. En la recerca de noves maneres de viure i entendre la masculinitat.
Homes per la Igualtat, pretén ser punt de trobada, espai de reflexió, d'aprenentatge, de diàleg. També de crítica i denúncia de tota mena de discriminació envers la dona: del menyspreu i de maltracte i violència.
Ens fa lliures i enriqueix com a homes tot camí de diàleg i de corresponsabilitat que afavoreixi el canvi igualitari.

Ens podeu trobar des del Blog, i també podeu contactar amb l'associació mitjançant el correu electrònic:

divendres, 5 d’octubre del 2012

RODA D'HOMES CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Una altra vegada ens estem organitzat per a la cita anual del mes d'octubre, preparant la RODA D'HOMES CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.
Es prepara pel dilluns dia 22 octubre a les 19.30 h.
Per nosaltres, com a associació HOMES PER LA IGUALTAT, serà la tercera cita amb aquest compromís, aquesta fita simbòlica, amb la qual al carrer, ens expressam i donam la cara per mostrar el nostre rebuig a la violència de gènere. Les violències, ja que actualment sabem que són molts els aspectes que configuren la violència que prové de l'hegemonía patriarcal, cap a les dones, així com aquelles persones que es veuen discriminades, des de l'homofòbia.

Per tal de poder-vos informar amb més detall, convidam a visitar la nova web que AHIGE ha elaborada i que està oberta des dels enllaços de l'associació: http://www.ruedasdehombres.ahige.org/

També trobareu informació al Facebook: AHIGE. Asociación de hombres por la Igualdad de Género.

I des de Mallorca s'ha creat un esdeveniment al Facebook que podeu seguir i exposar-ho les vostres opinions: 
19:30
Pça. Mare de Deu de la Salut / carrer St. Miquel, a les 19,30 h.
Dilluns dia 22 octubre

1 comentari: